Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Rendben!
Termékek Menü

Büszkeség és balítélet - Szavazz a Facebookon, hogy milyen bögrét szeretnél!

Nyári újdonságunk, az első könyves ajándéktárgyak sikere után készülünk a folytatásra!
Jó hír a  Büszkeség és balítélet rajongóinak: hamarosan újabb bögrék készülnek a Jane Austen regényből származó idézetekkel. Megmutatjuk a látványterveket, melyekre a Facebookon lehet szavazni vasárnap éjfélig.

 

 

 

 

 

 

 

Szavazz a Facebookon, hogy melyik feliratos bögrét szeretnéd! Vasárnap éjfélig várjuk a szavazatokat, és a két legnépszerűbbet el is készíttetjük.

Jelenlegi állás (péntek 9.00):

1. idézet: „Általánosan elfogadott igazság, hogy egy vagyonos, ám nőtlen fiatalembernek mindenképp asszonyra van szüksége.”
(Eddig 26 szavazat)

2. idézet: „... és még mindig ilyen lennék, ha ön nem lenne, drága, kedves Elizabeth!”
(Eddig 45 szavazat
)

3. idézet: „Jobb, ha az ember a lehető legkevesebbet tudja annak rossz tulajdonságairól, akivel az egész életét együtt fogja tölteni.”
(Eddig 20 szavazat)

4. idézet: „… soha ennyire őszintén nem érezte, hogy viszont tudná szeretni ezt a férfit, mint most, amikor már minden szerelem hiábavaló.” 
(Eddig 55 szavazat)

A legnépszerűbb új idézetes bögrék hamarosan megrendelhetők lesznek itt, az Alinea Kiadó honlapján. Aki pedig már most szeretne büszkeséges bögrét, az életfilozófiás idézettel itt megvásárolhatja.
Várjuk a szavazatokat vasárnap éjfélig az új tervekre, döntsétek el, milyen bögrét szeretnétek!


 

Tartalomhoz tartozó címkék: blog